Ambassador Arms

Fotografie, Print design

Catalogi en beursstanden aantrekkelijk maken via sterk beeldmateriaal.

Ambassador Arms is dankzij haar meer dan 25 jaar ervaring een vooraanstaand leverancier van politie, defensie, beveiligingsfirma’s, gevangenissen, NATO, douane en nog veel meer. Wie dagelijks in een omgeving werkt waarin veiligheid een topprioriteit is, verdient het om enkel met het allerbeste materiaal te werken, in de meest optimale werkomstandigheden en met de beste bewegingsvrijheid. 

Om meer in het oog te springen zocht Ambassador Arms voor haar nieuwe catalogus en beursstanden krachtige beelden in een realistische setting.

Fotografie campagne

Deze campagne was voor ons een enorme uitdaging omdat het zoeken naar de ideale locatie geen sinecure was. We investeerden enorm veel tijd in het zoeken naar een afgesloten domein met de juiste sfeer en technische vereisten. Nadat we de perfecte setting hadden gevonden konden we de eerste dag inplannen en hebben we ervoor gekozen om te werken met mijn mobiele studio, waarin we ons flexibel konden opstellen. 

Na één dag shooten op locatie was het resultaat in verschillende uitvoeringen klaar. Dit is dan ook de sterkte van het werken met een mobiele studio: je kan heel snel switchen tussen sferen zonder uren te verspillen aan het opbouwen van een nieuw decor.
De manier waarop de communicatie verloopt is zeer vlot en het professionalisme van het opgeleverde werk was van de bovenste plank!
Jelle Gysels - Account Manager Ambassador Arms
Amabassador Arms

Interesse in een fotoshoot?

BrandingVideoWebdesignFotografieBrandingVideoWebdesignFotografie
BrandingVideoWebdesignFotografieBrandingVideoWebdesignFotografie

hello@twoimpress.be
03 201 45 30

Stationsplein 1
9100 Sint-Niklaas

Onze kleurrijke nieuwsbrieven maken je dag ongetwijfeld beter!

Privacy