Tips & tricks

We geven enkele tips
Webshop
  • 19 maart 2020

Je eigen webshop opstarten? Two Impress maakt dit op een snelle en betaalbare manier mogelijk!

Wil je snel een webshop opzetten? Schrikken de hoge kosten je af? Dan hebben WIJ dé oplossing voor jou!

Webdesign
  • 30 januari 2020

Is jouw website klaar voor de toekomst?

Hopelijk wel, want de kansen op de online markt stijgt aanzienlijk en dit samen met het aantal mobiele gebruikers. Maar wat houdt een toekomstgerichte website nu juist in? Two Impress geeft je een aantal belangrijke punten mee om jouw website klaar te maken voor de toekomst!

Fotografie
  • 8 oktober 2019

Waarom is professionele fotografie voor uw bedrijf zo belangrijk?

Er zijn zoveel voordelen om professionele foto's van jouw organisatie en de producten die je aanbiedt te tonen op uw website. Hier zijn de vijf voornaamste redenenen waarom elk bedrijf zou moeten investeren in professionele fotografie van hoge kwaliteit.

Webdesign
  • 20 augustus 2019

Dynamische website layouts

We zien het wel vaker opduiken. Websites hebben meer dynamische lay-outs en een verhaal dat mooi overvloeit tot één pagina. Wat is het verschil met vroeger en wat zijn de kenmerken van dynamische website lay-outs? We geven een paar voorbeelden!

Online Marketing
  • 27 juni 2019

Waarom investeren in Online Marketing?

We merken vaak op dat bedrijven grote resultaten verwachten van hun website, maar uiteindelijk niet hetgeen bereiken wat ze voor ogen hadden. Het is belangrijk om na de lancering van jouw website een goed doordacht online marketingplan te maken. Two Impress geeft je mee waarom investeren in online marketing de juiste oplossing is.

Heb je een vraag?