Aparthotel Castelnou

Fotografie, Design & webontwikkeling

Nieuwe website voor Castelnou Aparthotel

Castelnou Aparthotel gaf ons de kans 3 websites te herbouwen. Dit voor 3 sectoren: hotel, restaurant en businessflats. Ook bedachten we mee de online marketing van hun bedrijf om zo het aantal boekingen via de website op te drijven.

Gebruiksvriendelijke website

Omdat de vorige site verouderd was, begonnen we met de structuur volledig opnieuw uit te denken. Eerst onderzochten we met de klant hoe we de inhoud op een juiste en logische manier konden opdelen. Dit vertaalde zich in een totaal nieuwe informatiearchitectuur.

Vervolgens werkten we de concrete website designs uit. Hierbij hielden we er rekening mee een gevoel van continuïteit te creëren tussen de 3 websites zodat de gebruiker steeds het gevoel krijgt dat zowel het hotel, restaurant en businessflats van hetzelfde bedrijf zijn.

Eenvoudig aanpasbaar door Castelnou Aparthotel

We ontwikkelde deze 3 websites in het gebruiksvriendelijk CMS SiteManager. Hierdoor is de website zéér gemakkelijk aanpasbaar voor de medewerkers van Aparthotel Castelnou. 

Bij het restaurant was het vroeger moeilijk om alle dagmenu's dagelijks aan te passen op de website. Als oplossing zorgde Two Impress ervoor dat alle oude dagmenu's automatisch worden verborgen op de nieuwe website.

Native applicatie voor de trouwe hotelgasten

Om meer met bestaande klanten te communiceren en awareness te creëren, wou Castelnou Aparthotel een app laten ontwikkelen. Gezien onze ervaring op in dit domein, sprak het voor zich dat Two Impress hiervoor de juiste partner was.

Castelnou Aparthotel Applicatie

Push berichten naar de app gebruikers

Communiceren met bestaande klanten is zéér belangrijk. Met een native app kan Castelnou Aparthotel klanten steeds rechtstreeks op de hoogte brengen van nieuwe acties via push berichten. Net omdat veel mensen dagelijks gebruik maken van een smartphone, is dit een heel krachtige methode om te communiceren met bestaande klanten.

Castelnou Aparthotel kan zelf pushberichten inplannen en uitsturen en beheert zelf de content van de applicatie. 

Publicatie in AppStore & Google Play

De lancering van een app doen we op de populaire app stores: Apple AppStore en Google Play. Dit geeft de nieuwe app meteen een professioneel en geloofwaardig gevoel naar de eindgebruiker toe.

Op zoek naar een website?

BrandingVideoWebdesignFotografieBrandingVideoWebdesignFotografie
BrandingVideoWebdesignFotografieBrandingVideoWebdesignFotografie

hello@twoimpress.be
03 201 45 30

Stationsplein 1
9100 Sint-Niklaas

Onze kleurrijke nieuwsbrieven maken je dag ongetwijfeld beter!

Privacy