Bizzcontrol

Branding, Fotografie, Webdesign

Een make-over voor Bizzcontrol! 🚀

Bizzcontrol is dé tool waarmee accountants rapportages overzichtelijk en eenvoudig voorstellen. Het vereenvoudigt hun werk en helpt hen in de communicatie met de klant.

Om hun bedrijfswebsite een volledige make-over te geven, kwam Bizzcontrol naar Two Impress. Wij optimaliseerden de branding, verzorgden de fotografie en vernieuwden het webdesign met webanimaties om hun verhaal goed naar voren te brengen.

Branding

Om hun merk sterker te maken, hebben we het bestaande logo opgefrist met nieuwe kleuren en een passend lettertype. Het kreeg ook verschillende grafische optimalisaties, zodat het voor alle vormen van drukwerk, online en op social media kan worden gebruikt. Vier basiskleuren - die elk voor een waarde van Bizzcontrol staan – worden in het concept verwerkt om er voor de gebruiker een vlot, visueel verhaal van te maken.

Logo rebranding Bizzcontrol

Fotografie

Het sterke team achter Bizzcontrol moest zeker in the picture worden gezet. Met de professionele fotografie van Two Impress werden portretten, teamfoto’s en sfeerbeelden in de site verwerkt. Dat geeft de website niet alleen een meer persoonlijke uitstraling, de klant ziet ook met wie hij in contact staat.

Website

Zoals bij de meeste bedrijven is de website ook voor Bizzcontrol het belangrijkste visitekaartje om klanten en investeerders aan te trekken. Het is vaak het eerste contact dat klanten met je hebben en een mooi webdesign straalt professionaliteit en vertrouwen uit. 

De uitdaging was om zowel het product als het team achter Bizzcontrol zo goed mogelijk naar voren te brengen. We kozen voor een duidelijke structuur die bezoekers meteen de belangrijkste takken van de software laat zien. Het team zelf lieten we terugkomen in de Over en Jobs sectie. 

De nieuwe stijl van Bizzcontrol werd overal in de website geïntegreerd. 

Bizzcontrol website

Gepersonaliseerde webanimaties

Om de verschillende features van het platform op een leuke manier te tonen hebben we met de software van Lottie gepersonaliseerde webanimaties gemaakt. Zo zorgen we ervoor dat we vlotte animaties kunnen ontwerpen die geen impact hebben op de laadsnelheid van de site.

Een oprechte dikke merci voor het ontwerp, de overzichtelijkheid, de mooie stijl van de nieuwe website voor onze hotel accommodaties! Dank voor de fijne samenwerking, en de enthousiaste inzet.
Christophe Bouve - Zaakvoerder BC Hotels
Zaakvoerder BC Hotels

Klaar om ook te knallen met nieuwe branding, fotografie en website?

BrandingVideoWebdesignFotografieBrandingVideoWebdesignFotografie
BrandingVideoWebdesignFotografieBrandingVideoWebdesignFotografie

hello@twoimpress.be
03 201 45 30

Stationsplein 1
9100 Sint-Niklaas

Onze kleurrijke nieuwsbrieven maken je dag ongetwijfeld beter!

Privacy