Cream Colored Ponies

Fotografie, Webdesign & ontwikkeling

Een sterke online bekendheid opbouwen via sterk design en de juiste foto’s op social media

De Cream Colored Ponies is een jazzbanddie al enkele jaren een vaste waarde is op Lindy Hop events en verschillende culturele evenementen. Nu, hoe kan een jazzband als deze nog net dat tikkeltje extra mediabelangstelling in de wacht slepen? Dankzij een unieke eigen uitstraling waar je niet om heen kan!

Fotografie

Onze eerste stap in het proces was om te kijken hoe we deze jazzband konden onderscheiden van andere professionele jazzbands. Dit zat hem vooral in persoonlijke uitstraling. Fotografie is hierbij een kerngegeven. We kozen ervoor om in een minimalistische maar toch warme setting te werken met een echt huiskamer gevoel. Dit gaf ons de kans efficiënt te schakelen tussen studio en huiselijke sfeer, waardoor je zowel een professioneel als een wat intiemer gevoel opwekt. Deze manier van werken is ook zeer tijdsefficient wat ons de kans bood de shooting tijd en kosten aanzienlijk te beperken.

De website als visitekaartje

De website moest het visitekaartje worden van deze band. Heel belangrijk was om de bezoekers meteen de juiste sfeer mee te geven op de website.

Nog belangrijker was de optimalisatie van het gebruiksgemak van de website. De gebruikers vonden op de oude website niet wat ze zochten waardoor Cream Colored Ponies weinig via de website bereikt werd. We hebben de nieuwe website een duidelijker structuurgegeven en gebruik gemaakt van SEO (Zoekmachine Optimalisatie) om meteen tot het juiste publiek te spreken en het online bereik van de Cream Colored Ponies te vergroten.

Op zoek naar een website?

BrandingVideoWebdesignFotografieBrandingVideoWebdesignFotografie
BrandingVideoWebdesignFotografieBrandingVideoWebdesignFotografie

hello@twoimpress.be
03 201 45 30

Stationsplein 1
9100 Sint-Niklaas

Onze kleurrijke nieuwsbrieven maken je dag ongetwijfeld beter!

Privacy