Etheclo

Design & website ontwikkeling

‘Thinking outside the box’
Zo zetten wij Etheclo’s ‘energy & mobility’ op de kaart!

Etheclo is een start-up die werkt met hi-tech koelboxen en een verbeterd logistiek model om de koude keten te verbeteren. Om de concurrentie voor te blijven, wil Etheclo haar aanbod uitbreiden met het verlenen van zeer specifieke koelboxen voor verschillende sectoren en doelgroepen

Om dit nieuw verhaal vorm te geven heeft Made By Design in Mechelen de volledige grafische kant uitgewerkt waarna Two Impress de technische ontwikkeling van de website onder handen heeft genomen. Een samenwerking die zéér vlot verlopen is!

Een efficiente website met een klein snuifje magie!

Als bedrijf is het belangrijk je verhaal zo goed mogelijk te vertellen. Om dit doel te bereiken hebben we een zéér dynamische lay-out  gemaakt die voor de gebruiker makkelijk en vlot leest en met haar passende design Etheclo’s verhaal duidelijk illustreert.
Zeer leuke samenwerking met een heel creatief team! Onze website is nu naar een veel hoger level gebracht!
Jos Marnix - Managing Director Etheclo

Technologie

Om zowel de dynamische lay-out te kunnen maken als het Content Management System (CMS) te integreren, hebben we gebruik gemaakt van SiteManager. SiteManager gaf ons als developer veel code vrijheid om complexe ontwerpen om te zetten naar een aantrekkelijke website. Bovendien is het CMS pakket van SiteManager zéér gebruiksvriendelijk ten opzichte van andere systemen.

Op zoek naar een website?

BrandingVideoWebdesignFotografieBrandingVideoWebdesignFotografie
BrandingVideoWebdesignFotografieBrandingVideoWebdesignFotografie

hello@twoimpress.be
03 201 45 30

Stationsplein 1
9100 Sint-Niklaas

Onze kleurrijke nieuwsbrieven maken je dag ongetwijfeld beter!

Privacy