Foodmaker

User Experience, App design

Een loyalty app voor Foodmaker.

Foodmaker streeft ernaar om gezonde voeding zo toegankelijk en betaalbaar mogelijk te maken. Om klanten daarbij te helpen lanceerde ze een gloednieuwe loyalty app. Two Impress verzorgde het volledige creatieve proces, van user experience tot verbluffend design.

User Experience & wireframing

Een digitale app maken om trouwe klanten te belonen, dat was de opdracht voor Foodmaker. Deze app moest het mogelijk maken om enerzijds online voeding aan te kopen en anderzijds specifieke challenges aan te gaan. Daarnaast moest het bestaande Mealplan (een persoonlijke assistent die jou helpt de juiste voedingskeuzes te maken) mee worden geïntegreerd. 

De app moest dus toegankelijk en gebruiksvriendelijk zijn voor een ruim publiek: van restaurantbezoeker tot fanatiek sporter. Van daaruit zijn we gestart met het uitwerken van clickable wireframes en customer flows.

Design volgens Foodmaker

Natuurlijk moest het vertrouwde design van Foodmaker mee in de app worden opgenomen. Op basis van de stijlgids werd de branding van het bedrijf volledig in de applicatie geïntegreerd. Zo voelt de gebruiker de herkenbaarheid van Foodmaker.

Door het gebruik van aangepaste kleurenschema’s en extra contrast maakten we de app ook toegankelijk voor slechtzienden en klanten met kleurenblindheid. We zorgden ervoor dat de app onder alle omstandigheden goed leesbaar blijft. 

Mealplan: je persoonlijke voedingsassistent

De integratie van Mealplan geeft de app extra meerwaarde. Met Mealplan volg je als gebruiker makkelijk hoeveel calorieën je per dag opneemt en krijg je suggesties voor maaltijden, met de mogelijkheid die meteen online te bestellen.

Foodmaker applicatie

Download de applicatie van Foodmaker

Een oprechte dikke merci voor het ontwerp, de overzichtelijkheid, de mooie stijl van de nieuwe website voor onze hotel accommodaties! Dank voor de fijne samenwerking, en de enthousiaste inzet.
Christophe Bouve - Zaakvoerder BC Hotels
Zaakvoerder BC Hotels

Ook hulp nodig bij het ontwerpen van jouw app of website?

BrandingVideoWebdesignFotografieBrandingVideoWebdesignFotografie
BrandingVideoWebdesignFotografieBrandingVideoWebdesignFotografie

hello@twoimpress.be
03 201 45 30

Stationsplein 1
9100 Sint-Niklaas

Onze kleurrijke nieuwsbrieven maken je dag ongetwijfeld beter!

Privacy