Immo De Ryck

Fotografie, Design & webontwikkeling

Een nieuwe website voor Immo De Ryck in Temse!

Immo De Ryck, een vaste waarde in het Waasland voor vastgoed. Sinds begin 2018 onderging Immo De Ryck een volledige nieuwe rebranding, en daar kon een nieuwe website niet aan ontbreken. De website moest niet alleen vlot leesbaar en goed vindbaar zijn, een duidelijke weergave van het aanbod  was essentieel alsook de persoonlijke uitstraling  die de bezoekers als klantvriendelijk gaan ervaren.

Duidelijk weergeven van de panden

Voor Immo De Ryck is het belangrijk dat bezoekers makkelijk een overzicht van de recente panden te zien krijgen, en goed het onderscheid kunnen vinden tussen panden die te huur  zijn en te koop. Vandaar dat we op de homepagina meteen gebruik maken van twee duidelijke call-to-actions die de bezoekers verwijzen naar te huur of te koop.

De recente panden hebben we meer zichtbaarheid  gegeven in een duidelijke carrousel, zodat de bezoekers meteen een impressie krijgen van het aanbod. 
Immo De Ryck website

Fotografie

Om de website van Immo De Ryck een persoonlijke uitstraling te geven, is het belangrijk om de mens achter Immo De Ryck naar de voorgrond te plaatsen. Net omdat het team van Immo De Ryck zo klein is, heeft dit als groot voordeel  dat het team als zeer persoonlijk overkomt ten opzichte van veel grotere bedrijven.

Interesse in een nieuwe website?

BrandingVideoWebdesignFotografieBrandingVideoWebdesignFotografie
BrandingVideoWebdesignFotografieBrandingVideoWebdesignFotografie

hello@twoimpress.be
03 201 45 30

Stationsplein 1
9100 Sint-Niklaas

Onze kleurrijke nieuwsbrieven maken je dag ongetwijfeld beter!

Privacy