Belcasa Hotels

Fotografie, Webdesign

Nieuw visitekaartje voor Belcasa Hotels in Westende! ☀️⛱

Zelfde basis, frisse start!

Belcasa Hotels in Westende is een gevestigde waarde voor wie op zoek is naar een exclusieve overnachting. Liefst een hotel aan zee, aan de duinen of een vakantiehuis in Spanje? Belcasa Hotels biedt dit allemaal aan! Om hun merk en visibiliteit online te versterken heeft Two Impress de website & fotografie  aangepakt! Belcasa heeft 4 verschillende accomodaties die in verschillende websites zijn opgemaakt.

Logo rebranding Belcasa Hotels Westende

Sfeerbeelden die Westende in beeld brengen

Om de vernieuwing van Belcasa Hotels kenbaar in beeld te brengen was nieuw beeldmateriaal onmisbaar. Er werden nieuwe interieur- & architectuurfoto’s gemaakt om de sfeer waarvoor Belcasa Hotels staat sterk naar voren te brengen. Dit zowel op de nieuwe websites van de verschillende accomodaties als de online en offline campagnes.

Fotografie van de verschillende accomodaties

Alle accomodaties van Belcasa zijn opnieuw in beeld gebracht met als uithangbord hun nieuwste accommodatie: Beach Suites & Lofts. Alle accomodaties zijn ingericht als appartementen met dezelfde stijl en nutsvoorzieningen. In de grootste Suite kan je zelfs verblijven met 7 personen!

 

Website

De oude website straalde veel te weinig persoonlijkheid uit. Wij hebben een nieuw & stijlvol design opgemaakt die volledig past bij de uitstraling van Belcasa. De website is opgedeeld in één hoofdwebsite ‘Belcasa Hotels’, waarna je kan navigeren naar de verschillende accomodaties op een eenvoudige en snelle manier. Ook de boekingsintegratie is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor bezoekers snel en efficiënt hun verblijf kunnen boeken. Benieuwd naar het resultaat? Klik dan zeker op onderstaande link!

Een oprechte dikke merci voor het ontwerp, de overzichtelijkheid, de mooie stijl van de nieuwe website voor onze hotel accommodaties! Dank voor de fijne samenwerking, en de enthousiaste inzet.
Christophe Bouve - Zaakvoerder BC Hotels
Zaakvoerder BC Hotels

Nieuwe branding voor jouw bedrijf?

Stationsplein 1
9100 Sint-Niklaas

Two Impress BV - BE 0759.818.024