IP2Innovate

UX, Design & website ontwikkeling

Ondersteuning van Innovatie

IP2Innovate is een bedrijf dat grote merken zoals Spotify, BMW, Dell ondersteunen in het uitbrengen van nieuwe innovatieve producten. Het is een cruciale missie voor IP2Innovate dat deze merken alle informatie, laatste nieuws en ondersteuningen op een makkelijke en gebruiksvriendelijke manier kunnen terugvinden op de website. Om dit alles in één duidelijke knappe website naar voor te brengen, klopte ze aan bij Two Impress.

Nieuwe structuur met verfrissend design

Voorheen was de website van IP2Innovate statisch opgebouwd. Ook was het voor de gebruiker moeilijk te zien wat het laatste nieuws was, waar de case studies staan, welke ondersteuning IP2Innovate biedt. Als oplossing hiervoor werkten we een nieuwe duidelijke navigatie structuur uit die de basis vormde voor de nieuwe website. Naast de structuur hebben we gekozen voor een zéér verfrissend design dat de bezoeker goesting doet krijgen om de website te doorlopen.
IP2Innovate website: UX Design, Webdesign, Webdevelopment

Mobiele optimalisatie

Ook belangrijk voor de nieuwe website was de mobiele optimalisatie. Voorheen had de website geen geoptimaliseerde gebruikerservaring voor mobiele telefoons, wat natuurlijk een negatief resultaat gaf in het aantal mobiele bezoekers. Sinds de lancering van de nieuwe website, merken we een grotere stijging in het mobiel verkeer en blijft de mobiele bezoeker ook langer op de website, een positief resultaat waar we trots op zijn! ☺️
It was a pleasure working with Two Impress. Good project management and a high quality end result!
Patrick Oliver - Director IP2Innovate

SiteManager CMS

De website moest niet enkel gebruiksvriendelijker en mooier worden, ook het intern team van IP2Innovate had nood aan een makkelijkere manier om artikels, case studies en informatie op de website toe te voegen. Two Impress werkt al sinds 2018 met het Content Management System SiteManager. Deze technologie gebruiken we voor al onze websites net omdat het voor klanten eenvoudig is om de website te beheren.

Op zoek naar een verfrissende nieuwe website?

Stationsplein 1
9100 Sint-Niklaas

Two Impress BV - BE 0759.818.024