Personal Coach 4U

Fotografie, Video, Design & webontwikkeling

Nieuwe full service campagne voor Personal Coach 4U

Om de volledige visibiliteit van Personal Coach 4U te vergroten hebben ze ons gevraagd een nieuwe frisse campagne te bouwen voor de website, online en offline marketing. Deze full service campagne is dé expertise van Two Impress!

Videocampagne

Online zijn video's enorm belangrijk geworden om meer visibiliteit te hebben en om gevonden te worden in zoekmachines zoals Google. Deze videocampagne moest een mooi persoonlijke flow tonen hoe Personal Coach 4U in zijn werk gaat. Belangrijk hierbij is dat herkenbare personen, de personal trainers, voldoende aan bod komen. Dit geeft vertrouwen aan de potentiële klant en ze heeft ook een mooie inkijk van welke diensten er allemaal aan bod komen. 

Video Personal Coach 4U

Fotografie

De beste manier voor potentiële klanten om uw bedrijf te leren kennen, is door hen actuele foto's van je bedrijf, je teamleden en je producten te laten zien. Bij Personal Coach 4U was het enorm belangrijk om zoveel mogelijk de werking in beeld te brengen, op die manier zorg je ervoor dat je jouw onderscheidt als bedrijf en een duidelijke visie naar voor brengt. 

Website Design Personal Coach 4U

Website & Grafisch Design

Bij deze campagne hoort uiteraard ook een mooi en bijpassend Design en een nieuwe krachtige website. 
De gebruiksvriendelijkheid is herin super belangrijk. Mensen die een website bezoeken willen snel de juiste info hebben die ze zoeken, anders loop je het gevaar potentiële klanten te verliezen. 
Het design moet ook zorgen voor genoeg rust en duidelijke weergave, zodat alles mooi tot zijn recht komt. Op zoek naar een full service campagne met video, fotografie, design en website?

Stationsplein 1
9100 Sint-Niklaas

Two Impress BV - BE 0759.818.024