• Digitaal
  • 10 september 2021

Digitalisering next level

In tijden dat iedereen ‘in zijn kot’ moet blijven, is online winkelen, communiceren en ondernemen dé nieuwe norm. Op basis van korte voorbeelden leggen wij uit hoe we dit met Two Impress aanpakken.

Digitaal ondernemen

Door de huidige maatregelen van de overheid zien wij, als creatief bureau, de online markt exploderen. Steeds meer KMO’s zetten zich in op het digitaliseren van hun aanbod door het opstarten van een webshop

Automatisatie van jouw onderneming

Veel bedrijven spelen in op de huidige situatie door fysieke handelingen te digitaliseren. Zo werken verschillende horeca zaken met een online bestelfunctie met inschrijfprocedures en automatische betaalsystemen. Via 1 centrale tool kunnen ze hun bedrijf, website en klantendatabase beheren. Kortom: het digitaal automatiseren van JOUW bedrijf. 

take away website

Meer tips over het digitaal automatiseren van jouw bedrijf?

Fysieke winkel naar online webshop

Two impress kan de overstap van een fysieke winkel naar een online webshop snel en vlot laten verlopen. Een goede tip die we hierbij al willen meegeven is om stap per stap je online productengamma uit te breiden. 


Lees ons blogartikel: Je eigen webshop opstarten? Two Impress maakt dit op een snelle en betaalbare manier mogelijk

Digitale communicatie

Online besprekingen houden met je collega’s of klanten? Dit wordt steeds vaker de standaard. Veel gebruikte en handige tools zijn Skype of Google Hangouts. Ook communicatiemiddelen zoals nieuwsbrieven en sociale media zijn op dit moment essentieel om met je huidige en nieuwe klanten te communiceren. 

Skype meeting

Hulp of advies nodig bij het goed uitbouwen van jouw digitale communicatie?

Deel dit artikel:
Elias Van Esbroeck
Grafisch ontwerp & Webdesign - Two Impress
BrandingVideoWebdesignFotografieBrandingVideoWebdesignFotografie
BrandingVideoWebdesignFotografieBrandingVideoWebdesignFotografie

hello@twoimpress.be
03 201 45 30

Stationsplein 1
9100 Sint-Niklaas

Onze kleurrijke nieuwsbrieven maken je dag ongetwijfeld beter!