• Webdesign
  • 30 januari 2020

Is jouw website klaar voor de toekomst?

Hopelijk wel, want de kansen op de online markt stijgt aanzienlijk en dit samen met het aantal mobiele gebruikers. Maar wat houdt een toekomstgerichte website nu juist in? Two Impress geeft je een aantal belangrijke punten mee om jouw website klaar te maken voor de toekomst!

Is jouw website geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers?

Wist je dat de kans groter is dat potentiële bezoekers via hun smartphone of tablet jouw website bekijken?

Dit maakt dat het heel belangrijk is dat je website perfect op ieder scherm functioneert. Toch merken we op dat veel websites nog steeds niet aan deze verwachting voldoen, en dat is zonde. Want zo jaag je potentiële bezoekers weg van jouw website wat je natuurlijk te allen tijde wil vermijden.
Mobile webdesign
Net omdat de mobiele gebruikers in aantallen toenemen, start Two Impress steeds bij het ontwerpen van websites altijd vanuit de leefwereld van mobiele gebruikers. Niet alleen voor het visuele aspect van de website, maar ook inhoudelijk zodat de informatie duidelijk en juist is opgedeeld.

Google likes mobile websites
Google hecht een zéér groot belang aan de surfbeleving van jouw bezoekers. Websites die geoptimaliseerd zijn voor mobiele gebruikers beloond Google met een hogere score in de zoekresultaten. Dit verhoogd de kans op meer bezoekers naar jouw website via de zoekresultaten.

Content op maat van je bezoeker

Content op maat van je bezoeker geeft een persoonlijke ervaring aan je website. Zo zorg je ervoor dat jouw bezoeker meteen het aanbod of informatie te zien krijgt. Het grootste voordeel bij content op maat is dat de bezoeker in kwestie niet meer hoeft te zoeken doorheen de website.

Verschillende types van content op maat:
  • Content op basis van interesse
  • Content op basis van leeftijd
  • Content op basis van locatie
Content op maat
Sinds kort werkt Two Impress met een Smart Content module van SiteManager. Indien je interesse hebt in deze functie voor jouw website, aarzel niet om ons te contacteren!

Integraties met verschillende platformen

Connectiviteit tussen je website en andere online platformen zijn belangrijker dan ooit. Voor bedrijven, ondernemers of andere website beheerders is het op die manier makkelijker de website up-to-date te houden.

Hieronder kan je de meest gebruikte integraties vinden die we momenteel gebruiken voor websites:

Whise is een centrale tool voor vastgoedmakelaars. Hierdoor besparen vastgoedmakelaars enorm veel tijd bij het aanmaken van een pand omdat deze automatisch vanuit Whise ook op de website geplaatst worden.

Een handige tool voor website beheerders om blogberichten en klantencases te schrijven. Storychief zorgt er ook voor dat deze berichten in 1 klik op Facebook, Instagram en andere websites geplaatst worden.

Het opslaan van inschrijvingen op de nieuwsbrief. Vanuit Mailchimp kan je als bedrijf zéér eenvoudig nieuwsbrieven aanmaken en versturen.

Met Resengo hebben Horeca uitbaters en massagesalons een compleet agenda en reservatiesysteem.

Mollie integratie zorgt voor een betere en veilige betaalsoftware voor E-commerce websites en webshops

CRM voor kmo’s om contactaanvragen in op te slagen. Ook support integratie kan je vanuit Teamleader voorzien.

Klaar om jouw website samen future proof te maken?

Deel dit artikel:
Elias Van Esbroeck
Grafisch ontwerp & Webdesign - Two Impress
BrandingVideoWebdesignFotografieBrandingVideoWebdesignFotografie
BrandingVideoWebdesignFotografieBrandingVideoWebdesignFotografie

hello@twoimpress.be
03 201 45 30

Stationsplein 1
9100 Sint-Niklaas

Onze kleurrijke nieuwsbrieven maken je dag ongetwijfeld beter!